Monday 6 September 2010

Blogoπαίχνιδο

Έλαβα μια πρόσκληση από την blogoφίλη Fortounata για να παίξω σε ένα blogoπαίχνιδο. Πρέπει να αναφέρω 10 πράγματα που αγαπώ και στη συνέχεια να καλέσω 10 blogoφιλούς να κάνουν το ίδιο και πάει λέγοντας..!!

Για να δούμε τι θα δούμε...

In random order... αγαπώ τα εξής:

1.Τα ζώα με ιδιαίτερη αδυναμία στους σκύλους
2.Τους φίλους μου
3.Την οικογένεια μου
4.Το τυρί
5.Τα Χριστούγεννα
6.Τη βροχή
7.Τα βιβλία
8.Τον κινηματογράφο
9.Την δουλειά μου
10.Τις κατασκευές (χαρακτική, scrapbooking, κηροπλαστική, μεταλλοπλαστική, κεραμική...)

Πάλι με τυχαία σειρά προσκαλώ στο παιχνίδι τους παρακάτω ... αν και κάποιοι θα έχετε ήδη λάβει από αλλού πάσα...

1.Leviathan
2.Elkador
3.Coula
4.Δραπέτη
5.Christos K.
6.Marco
7.Stalin
8.S_Pablo (1.. 2, 1.. 2, ακούει?? )
9.My little Prince Nikolas
10.Gaurako

Και όποιος άλλος θέλει, φυσικά μπορεί να παίξει...:)

7 comments:

  1. Γεια θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση! :))

    ReplyDelete
  2. 11 αγαπημένα πράγματα. 

    Ευχαριστώ για τη πρόσκληση αλλά εγώ θα απαντήσω εδώ μιάς και δεν έχω ούτε 5 αναγνώστες στο νεοιδρυθέν μου blog. 

    11 πράγματα που αγαπώ με τυχαία σειρά:

    1. Δύο ώρες πτήση με Αλεξίπτωτο πλαγιάς χαζεύοντας από ψηλά το κάμπο πίσω από τις Πλαταιές σαν ένα πάζλ από σταχί, καφέ, μαύρα, πράσινα, λευκά τετραγωνάκια ανάλογα σε τι στάδιο βρίσκονται οι καλλιέργειες...

    2. Μισή ωρίτσα solo τρομπέτας  στη ταράτσα μετά από λίγο drambuiee λίγη ώρα πριν πέσει η νύχτα και τα μωβ χρώματα του ουρανού παραδοθούν στο σκοτάδι.

    3. Wind surf με μπόλικο αεράκι και πολλά κυματάκια που να κάνουν τη σανίδα να ταλαντεύεται σα καρυδότσουφλο ενάντια στα στοιχεία της φύσης...

    4. Ένα  κυριακάτικο πρωινό με τη γυναίκα μου, έξω χαλασμός κυρίου από βροχές, κρύο, χιόνια, αποκλεισμοί και τα σχετικά.  Και όλη μέρα αγκαλιές, παρεούλα, ταπ ταπ,  γούτσου γούτσου  και τα λοιπά :) (everyrybody loves peting)

    5. Επιστροφή φορολογίας. Δεν είναι πραγματικά αξιαγάπητο να σου έρχονται "τσουπ" ουρανοκατέβατα λεφτά που μπορείς να τα "σκορπίσεις" χωρίς ενοχές;

    6. Ένας ζεστός nes  καφές χειμώνα με κάποιον φίλο σε  μια καφετέρια ενώ έξω ρίχνει καρέκλες και χαλάει ο κόσμος από τη καταιγίδα ενώ είναι η πλέον κατάλληλη ώρα για ανακοινοποίηση και αλληλοανταλλαγή κοινωνικών σχολίων!!!! Κοινώς φτυάρι, κουτσομπολιό και ζήτω η αννίτα με τα παρατράγουδα!!!

    7. Αιώρινγκ. Τι είναι αυτό; Η παρατεταμένη χρονοβύθιση σε μια αιώρα τις μέρες του κάμπινγκ. Μπορείς να ξαπλώσεις 5 ώρες σερί χωρίς να πιαστείς και ταυτόχρονα με ένα σχινάκι δεμένο σε ένα δέντρο να  "ελκεις" το βάρος σου κάνοντας τον εαυτό σου κούνια. Πραγματική χρονοβύθιση. Διάβασα ένα βιβλίο σε 5 ώρες το καλοκαίρι κάνοντας αιώρινγκ. :) μόλις 5 αλλά ξεκουράστηκα σα να είχα ξαπλώσει 10.

    8. Μια ήρεμη βόλτα με τη μοτοσυκλέτα σε ένα επαρχιακό δρόμο ενάμεσα σε ένα πράσινο βοσκοτόπι. Μέσα σε λιβάδια, λιμνούλες, ρυάκια, πλατάνια και μια ωραία ταβέρνα με πιάτο ημέρας "πέστροφα στα κάρβουνα" και σπεσιαλιτέ χωριάτικες πίττες. Ήδη η γαστρολίμπιντο έχει πάρει φωτιά!!!

    9. Μια βραδιά μπροστά στο τζάκι με φίλους. Χαμηλό φωτισμό, τυριά, σαλάμια, κρασιά και ιστορίες τρόμου! Από αυτές που δε ζήσαμε εμείς αλλά κάποιοι φίλοι φίλων αλλά ήταν πέρα για πέρα τρομακτικές και υστερικά φανταστικές για να είναι αληθινές...

    10. Τα λουλούδια μου στο μπαλκόνι. Είναι πλέον σα παιδιά μου. Ειδικά τώρα που έχω αρχίσει να τα νιώθω περισσότερο και ξέρω και τις ανάγκες τους σε νερό και σκιά!  (αυτό πρέπει να είναι το πιο ξενέρωτο από όλα αλλά συνάμα και το πιό συναρπαστικό όταν καταφέρνεις και σώζεις ένα ταλαιπωρημένο φυτούλι από σίγουρο μαρασμό)

    Ωωωωχ, ξέχασα να πω για τα παιχνίδια ρόλων.  Όχι αυτά στο κρεβάτι... μην εξάπτεστε, για τα επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων φαντασίας που μαζεύετε μια παρέα σε ένα τραπέζι γεμάτο πατατάκια, γαριδάκια, αναψυκτικά, πίτσες η σουβλάκια και ένας υποδύεται το μάγο, άλλος το πολεμιστή, άλλος τον κλέφτη ή τον ιερέα... Σα lord of the rings μια παρέα φανταστείτε που παίζει και λειτουργεί σε ένα φανταστικό κόσμο που περιγράφει και χειρίζεται ο "αφέντης του μπουντρουμιού" ή Dungeon Master. Καινούργια ναρκωτικά, ά πα πα, του διαόλου, μη μπλέξετε, μακριά, six six six, φτού κακά!

    Αυτά νομίζω είναι τα πρώτα 11 πράγματα που μου ήρθαν πρώτα στο νου και άρα θα αγαπώ περισσότερο από τα υπόλοιπα...

    ReplyDelete
  3. Αμαν... Τι παθατε ολη με αυτα τα παιχνιδια...σταματηστε επιτελους...
    (Θελω και εγω αλλα δεν προλαβαινω :-((( ...)

    ReplyDelete
  4. οτι πείτε, εκανα αναρτησουλα σχετική!

    Καλημέρα :-)

    ReplyDelete
  5. @δραπετακο
    Περιμενω....:-)

    @elkador
    Ειπαμε 10 πραγματα αλλα εσυ το παρακανες αδερφακι μου...κουραστηκα και που σε διαβασα!! Πλακα κανω... Μου αρεσει το 4 και το 5! Χαχαχχαχααχαα

    @ marco
    Περιμενω επισης... :-)

    @geoaman
    Σταματα τη γκρινια και γραφε... :-)

    @christos k.
    Μπραβο καλο μου τερατακι! Ταπ ταπ ταπ ! :pp

    ReplyDelete
  6. se euxaristo poliiiiii!! boreis na deis kai ti diki mou simmetoxi ameeee! :) kalo sou mesimeri!! :)

    ReplyDelete